Vi er et hold af kreative madkommunikatører og opskriftudviklere, der brænder for formidling og lækker, sund mad. Carrotstick teamet består af madglade unge kvinder, alle med baggrunde indenfor ernæring, sundhed og kommunikation.

Vores filosofi? Madlavning skal være nemt og ikke tage for lang tid. Mange af vores opskrifter er vegetariske eller veganske, da dét er vores måde at opfordre til mere grønt i hverdagen og et mindre Co2 aftryk.

For os handler sundhed om at have det godt med sig selv, at få rørt sig og finde den balance, der passer til vores individuelle behov og præferencer. Denne holdning er fundamentet i alt hvad vi foretager os, både når vi laver indhold til Carrotstick.dk og for samarbejdspartnere.

Vi har stor diversitet i vores opskrifter, både når det kommer til råvarer, budget og sværhedsgrad. For os er det vigtigt, at du ikke giver op på forhånd, når du ser en opskrift og derfor vil der ofte være forslag til alternative ingredienser. Vi laver også opskrifter der tager hensyn til særlige behov som fx glutenallergi.

Ud over vores arbejde på Carrotstick.dk er vi forfattere til kogebogen “Gulerødder”.

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.